Ik wil graag mijn keuken verbouwen voor €10 000,-, kost De Bouwontzorgers dan ook €2500,-?

Als het verbouwingsbudget veel lager is dan in de tarievenlijst, rekenen we uiteraard ook minder. Alles gaat naar billijkheid.

Als ik mijn tuin wil laten opknappen, doet u dat ook?

Alle grote klussen in en om het huis vallen onder de werkzaamheden van De Bouwontzorgers, ook tuinen, tuinhuisjes en garages.

Moet ik u machtigen voor mijn bouwdepot bij een nieuwbouwwoning?

Nee, u geeft een bedrijf toestemming om voor u werk uit te voeren, u regelt dus zelf de betaling aan de verschillende bedrijven. Wij bewaken het budget, niet de centen.

Is de Bouwontzorgers verantwoordelijk voor het op tijd opleveren van mijn woning?

Nee, hoe strak wij ook plannen, er kan altijd iets mis gaan, Dat laten wij u echter tijdig weten.

Als ik om informatie vraag, moet ik dan al betalen?

Nee, pas als u akkoord gaat met wat wij kunnen doen voor uw budget en de opdracht hebt getekend, hoeft u iets te betalen.

Wat moet ik doen als ik niet weet hoe groot mijn budget is?

Ga eerst kijken welke financiering voor u haalbaar is. Praat bijvoorbeeld met een hypotheekverstrekker. Misschien zijn er nog andere bronnen beschikbaar, maar kijk ook naar uw levensstijl, het kan best zijn dat u een dure hobby heeft. Die wilt u wel blijven doen. Dan rolt er vanzelf een budget uit.

Ik heb een ton, kunnen jullie daar een nieuwbouwhuis voor bouwen?

Wij zijn een bedrijf, geen tovenaars. Kijk wat er reëel haalbaar is. Voor €100 000,- heeft u echt geen nieuw huis, ook niet met De Bouwontzorgers.

Waarom wordt een rekening in de bouw altijd meer?

Grofweg heeft dat twee oorzaken. Een klus is zelden simpel, gaandeweg moeten er aanpassingen worden uitgevoerd die niet zichtbaar waren bij het “even komen kijken”. En een tweede punt bent u zelf. Een aannemer heeft eens gezegd dat de klant ALTIJD meer wil, wij kunnen hem geen ongelijk geven.

Wij zijn een groep van vijf stellen, kunnen we een rijtje huizen bouwen met De Bouwontzorgers en zo goedkoper uit komen?

Ja, veel gemeentes bieden percelen aan voor twee-onder-een-kapwoningen, als je met ze gaat praten is een hofje of iets dergelijks vaak mogelijk. Daarnaast kan De Bouwontzorgers u in contact brengen met architecten die vaker straten of woonwijken ontwerpen. Samen kunt u dan een schetsontwerp maken voor de gemeente en dat kunnen wij uitvoeren. En goedkoper zijn we altijd.

Ik heb een klusbedrijf, kunnen jullie mij inhuren?

Wij kijken bij ieder project welke specialismen aan bod komen. Hier zoeken wij betrouwbare bedrijven bij. Als u dat bent, weten we u vast te vinden als we in uw buurt een project hebben.